Pozvánka na "POUŤ 2023" do obce Krahulov

Zveřejněno dne 17. července 2023

Obec Krahulov ve spolupráci s Dobrovolným svazem hasičů zve všechny občany na již tradiční pouť, která se bude konat první víkend v srpnu (5.7. a 6.7.2023) Na Hradišti v obci Krahulov. 

Do obce přijede s kolotoči pan Procházka, který přislíbil dovést autodrom o který byl minulý rok velký zájem z řad návštěvníků .  

Co by to bylo za pouť, kdyby se nekonala taneční zábava. Tato proběhne dne 5.7.2023 od 20:00 h v tanečním areálu zv. "Kolo".  Zde bude hrát pro mnohé neznámá kapela  NotAce z obce Přibyslavice. Jako předkapela vystoupí For 4. Vstupné bude 150,-Kč. Mimo jiné se zde bude prodávat douzované cigáro o které bývá velký zájem. Nesmí zde chybět ani pivo a limo. 

V neděli 6.7.2023 v dopoledních hodinách od 10:00 h proběhne již tradiční pouťový fotbálek na hřišti u rybníka, kde si to mezi sebou rozdají místní hoši. I zde nebude chybět občerstvení v podobě piva a lima.  

V neděli odpoledne jsou pak všcihni zváni na posezení do kulturního areálu "KOLO", kde bude všem přítomným zpříjemňovat nedělní odpodedne muzikant Jiříé Chládek z Kněžic, který zde bude hrát od 14:30 hodin nejen k polechu, ale i k tanci. Samozřejmě nebude chybět ani občerstvení.  

Budeme se těšit na Vaší účast.